Tramp zatražio poništenje suđenja za optužbu silovanja i klevete

U pismu bivšeg predsjednika SAD ističu nekoliko navodnih grešaka sudije

01.05.2023. 18:22
  • Podijeli:
Donald Tramp_Trump_Foto Reuters-64330047b682d.webp Foto: Reuters

Bivši američki predsjednik Donald Tramp zatražio je poništavanje suđenja u građanskom postupku u kojem ga je pisac E. DŽin Kerol optužila za silovanje i klevetu, navodi se u pismu bivšeg predsjednika SAD.

U pismu dostavljenom jutros saveznom sudu na Menhetnu, Trampov advokat Džo Takopina naveo je nekoliko navodnih grešaka sudije, uključujući i to da je pogrešno okarakterisao dijelove slučaja i ometao njegovu sposobnost da brani Trampa.

U međuvremenu, Tramp je danas doputovao u Škotsku u kratku posjetu kako bi igrao golf na svojim terenima u Škotskoj i Irskoj.

Tramp, koji ima porodične korijene na ostrvu Luis, na sjeverozapadu Škotske, ima dva terena za golf u toj državi, jedan sjeverno od Aberdina i jedan južno od Glazgova, kao i golf teren u Irskoj.

"Divno je biti kod kuće. Ovo je dom moje majke", rekao je Tramp novinarima nakon što se iskrcao iz aviona na aerodromu u Aberdinu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()