Isplivale nove informacije: Da li Stefan Jovetić dolazi u banjalučki Borac?

Dva puta je proglašen za fudbalera godine u Crnoj Gori

05.07.2024. 09:17
  • Podijeli:
Stevan Jovetić-64f5cacc6564b.webp Foto: Profimedia

Mediji u Bosni i Hercegovini objavili su bombu prije nekoliko dana, da proslavljeni crnogorski fudbaler Stefan Jovetić dolazi u redove prvaka BiH - banjalučki Borac. Ipak, prema svemu sudeći do toga ipak neće doći.

“Iz izvora bliskim crnogorskom reprezentativcu saznajemo da od dolaska Jovetića u Borac neće biti ništa, te de je doskorašnji prvotimac Olympiacosa, prvenstveno orjentisan na UAE i italijanski Como u kojem je trener njegov veliki prijatelj još iz Monaca – Cesc Fabregas”, pišu Sportske aktuelnosti, a prenosi N1.

Jovetić je u karijeri igrao za Partizan, Fiorentinu, Manchester City, Inter, Sevillu, Monaco, Herthu i Olympiacos.

U karijeri je osvojio i trofeje prvaka Engleske sa Manchester Cityjem, te podigao i pehar Liga kupa u dresu Građana.

Duplu krunu upisao je kao igrač Partizana 2008. godine u Srbiji, a ove godine se okitio trofejem Konferencijske lige u timu Olympiacosa.

Dva puta je proglašen za fudbalera godine u Crnoj Gori.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()