Šolc naglasio: Neću dozvoliti da njemački vojnici budu uvučeni u rat u Ukrajini

Šolc je tokom sedmice u više navrata iznosio slične komentare

01.03.2024. 14:01
  • Podijeli:
Olaf Šolc AP PhotoOmar Havana via Tanjug-653bd7920e7a5.webp Foto: AP PhotoOmar Havana via Tanjug

NJemački kancelar Olaf Šolc izjavio je da neće podržati bilo kakav prijedlog koji bi mogao da umiješa njemačke vojnike u sukob u Ukrajini, javio je Rojters.

"Neću podržati bilo kakvu odluku koja bi rezultirala time da njemački vojnici na bilo koji način budu umiješani u vojnu operaciju u Ukrajini", rekao je Šolc na jednom događaju u Minhenu.

Šolc je tokom sedmice u više navrata iznosio slične komentare, piše TASS.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()