Pet tijela iz iste porodice pronađeno na tri različite lokacije

Policija je u subotu ujutru primila dojavu da je 40-godišnja žena skočila sa stambene zgrade

24.09.2023. 08:40
  • Podijeli:
policija-rotacija_svjetlo-646a29ea00ca9.webp Foto: Pixabay

Članovi petočlane porodice pronađeni su mrtvi na najmanje tri različite lokacije u i oko Seula, a policija je pokrenula istragu o njihovoj smrti, saopšteno je iz policije.

Policija je u subotu ujutru primila dojavu da je 40-godišnja žena skočila sa stambene zgrade u kvartu Songpi u istočnom Seulu, prenosi agencija Jonhap.

Žena je prevezena u lokalnu bolnicu u kritičnom stanju, ali nešto kasnije je proglašena mrtvom.

Dok je policija provjeravala gd‌je se žena nalazila neposredno prije smrti, u jednoj vili u istom kvartu otkrivena su beživotna tijela njenog muža, majke i snahe, a nedugo zatim policija je pronašla i beživotno tijelo kćerke tinejdžerke u hotelu u naselju Gimpou, zapadno od Seula.

Policija je saopštila da je pronađena bilješka u kojoj je pisalo da je porodica bila u ekonomskoj nevolji. Istraga o tačnom uzroku smrti članova petočlane porodice je u toku.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()