Nijemci iz saobraćaja isključili autobus na putu za BiH: Ovo je olupina

Uz sve to, otkriveno je da su tri vozača, dobi od 50 do 55 godina imali prekomjeran broj sati vožnje

05.02.2024. 22:15
  • Podijeli:
Autobus_sedišta_Foto Pixabay-638f00f0eba7e.webp Foto: Pixabay

Policija Karlsruea ovog vikenda isključila je iz saobraćaja autobus na liniji Dortmund – Neum nakon što je otkriveno da se vozilo nalazi u katastrofalnom stanju.

Naime, autobus na sprat, koji je prevozio 70 putnika, zaustavio se na stanici u Karlsrueu kako bi pokupio putnike, ali je policija na stanici primijetila da su gume autobusa „očajne“ te da retrovizori bukvalno vise.

Tada su intervenisali i pozvali vještaka saobraćajne struke koji je pregledao autobus i dao nalog da se odmah isključi iz saobraćaja.

Kako stoji u saopštenju policije, gume i retrovizori, koje su prvo i primijetili, bili su najmanji problem te da je ostatak autobusa bio prava olupina. Kada je vještak pregledao autobus, otkrio da šoferšajbna napuknuta, karoserija u jako lošem stanju, kočnice katastrofalne te je uočio i problem sa zadnjom osovinom.

Uz sve to, otkriveno je da su tri vozača, dobi od 50 do 55 godina imali prekomjeran broj sati vožnje.

Iako su putnici u samom početku negodovali, kada im je objašnjeno šta se dešava, shvatili su ozbiljnost situacije. Tek nakon što su vozači platili pozamašnu kaznu te obezbijedili zamjenski autobus i novog, odmornog vozača, dozvoljeno im je da nastave put prema Bosni i Hercegovini, istina sa par sati zakašnjenja.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()