Odlični rezultati nisu prošli neopaženo: Gradonačelnik Bratunca dodijelio ključeve bokserki Sari Ćirković

Očekujem jako teške mečeve, ali ću sigurno donijeti medalju u svoj Bratunac i obradovati sve koji me podržavaju - rekla je srpska olimpijka.

04.07.2024. 20:07
  • Podijeli:
sara ćirković-662d27586191d.webp Foto: TANJUG/ BSS/ DRAGANA STJEPANOVIĆ

Načelnik opštine Bratunac Lazar Prodanović organizovao je danas prijem za evropsku šampionku u boksu, Bratunčanku Saru Ćirković koja se plasirala na Olimpijske igre u Parizu, gdje će nastupati za reprezentaciju Srbije i uručio joj rješenje o dodjeli stana u ovom mjestu.

Prodanović joj je poželio uspjeh i što bolji plasman na Olimpijskim igrama.

- Dodjela stana do 60 metara kvadratnih u Bratuncu predstavlja priznanje za izvrsne rezultate ove uzorne i uspješne sportistkinje koja se prva u istoriji ovog malog mjesta plasirala na Olimpijske igre gdje će predstavljati Bratunac, Republiku Srpsku i Srbiju za koju nastupa - rekao je Prodanović.

Ćirkovićeva je zahvalila načelniku i stanovnicima Bratunca za podršku koju joj pružaju.

- Кrećem na Olimpijske igre i sigurna sam da ću vas učiniti ponosnim. Očekujem jako teške mečeve, ali ću sigurno donijeti medalju u svoj Bratunac i obradovati sve koji me podržavaju - rekla je srpska olimpijka.

Sara je boksersku karijeru počela u Bratuncu, a nastavila u Zvorniku, piše RTRS.

Sa 19 godina postala je prvak Evrope u kategoriji do 54 kilograma i izborila plasman na Olimpijske igre u Parizu koje počinju 26. jula.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()