Ne prestaju napadi na Gazu: Stradalo najmanje 14 Palestinaca

Agencija navodi da su izraelski ratni avioni bombardovali i jednu kuću i dva mjesta gdje su bili okupljeni civili u Rafi, na jugu Pojasa Gaze.

08.06.2024. 14:14
  • Podijeli:
gaza al magahazi anadolija-665e0e887e2bf.webp Foto: Anadolija

Najmanje 14 Palestinaca je poginulo, a desetine su povrijeđene u novim izraelskim napadima na kamp Bureidž u centralnom djelu Pojasa Gaze, prenosi Anadolija.

Agencija navodi da su izraelski ratni avioni bombardovali i jednu kuću i dva mjesta gdje su bili okupljeni civili u Rafi, na jugu Pojasa Gaze.

Očevici su potvrdili turskoj agenciji da su u izraelskim vazdušnim napadima na okupljene civile u istočnom dijelu grada Rafe ubijena četiri člana jedne porodice, kao i da su u bolnicu Al Kuvajti dopremljena tijela 10 poginulih.

Prema evidenciji palestinskih zdravstvenih vlasti u Gazi, skoro 34.950 Palestinaca, većinom žena i djece, je poginulo, a skoro 78.600 je ranjeno od početka sukoba u Pojasu Gaze u oktobru prošle godine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()