Incident u avionu: Muškarac trčao go i nokautirao člana posade

ncident se dogodio rano jutros u avionu kompanije “Virdžin Ostrelija”, na letu od Perta ka Melburnu

28.05.2024. 12:18
  • Podijeli:
putovanje, avion, nebo, pixabay 1-6616728d9468e.webp Foto: Pixabay

Policija je na aerodromu u Australiji uhapsila muškarca koji je trčao go po avionu tokom leta, nokautirao člana posade i doveo do toga da se avion vrati na aerodrom sa kojeg je poletio, saopštili su zvaničnici.

Incident se dogodio rano jutros u avionu kompanije “Virdžin Ostrelija”, na letu od Perta ka Melburnu.

Kompanija je saopštila da se avion vratio na Aerodrom u Pertu “zbog putnika koji je ometao”. U saopštenju se navodi da su policajci čekali avion na aerodromu i da je putnik izbačen. Iz policije je potvrđeno da je on uhapšen i da je prevezen u bolnicu radi pregleda.

Policija očekuje da će osumnjičenom biti naređeno da se pojavi pred sudom u Pertu 14. juna, a za sada nije poznato za šta će tačno biti optužen, prenio je AP.

Avio-kompanija je uputila izvinjenje svima na koje je utjecao ovaj incident, uz napomenu da je glavni prioritet bezbjednost putnika i članova posade.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()