Hospitalizovan Silvio Berlusconi

Berlusconi (86) je zbog bolova koje je pretrpio sinoć prevezen na kontrolu u bolnicu "San Raffaele" u Milanu

28.03.2023. 21:24
  • Podijeli:
Silvio Berluskoni_Berlusconi_Foto Profimedia-63ecd15e27c6e.webp Foto: Profimedia

U Milanu je sinoć hospitaliziran Silvio Berlusconi, bivši premijer Italije i čelnik stranke Forza Italia (FI), koja je trenutno jedan od manjih partnera u vlasti, prenosi Anadolija.

Berlusconi (86) je zbog bolova koje je pretrpio sinoć prevezen na kontrolu u bolnicu San Raffaele u Milanu, te su tamo obavljeni pregledi, objavili su italijanski mediji

Očekuje se da će Berlusconi biti otpušten iz bolnice do kraja dana ili sutra.

Silvio Berlusconi posljednji put je primljen u bolnicu "San Raffaele" u januaru 2022.

Berlusconi, koji je bio premijer s najdužim stažem u Italiji između 1994. i 2011, zarazio se koronavirusom COVID-19 u septembru 2020. i uspio se oporaviti nakon problematičnog dvosedmičnog perioda liječenja.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()