Horor u Americi: Majka kaišem udavila sina dok je spavao pored nje

Ona se trenutno nalazi u zatvoru u Nju Džersiju, potom će biti izručena policiji u Pensilvaniji, navelo je tužilaštvo

13.04.2023. 14:38
  • Podijeli:
policija amerika pixabay-1664122575560.webp Foto: Pixabay

Rut Di Rienco-Vajthed (50) iz Pensilvanije optužena je za ubistvo svog 11-godišnjeg sina Metjua. Kako je rekla policiji, sina je ubila jer nije željela da dječak odrasta sa finansijskim poteškoćama koje su zadesile porodicu.

Kako piše NBC Njuz, Di Rienco-Vajthed je kazala da je Metjua ubila muževljevim kaišem dok je spavao pored nje.

Ona se trenutno nalazi u zatvoru u Nju Džersiju, potom će biti izručena policiji u Pensilvaniji, navelo je tužilaštvo u saopštenju.

Dječakov otac pozvao je hitnu pomoć nakon što je vidio da mu nema automobila, koji je žena uzela nakon ubistva, a vrata spavaće sobe bila su zaključana.

Policajci su pronašli tijelo u spavaćoj sobi roditelja, pošto je Metju otišao kod majke u sobu, jer je želio da prespava kod nje. Na vratu su bili vidljivi tragovi kaiša i davljenja.

Di Rienco-Vajthed se nakon ubistva porodičnim automobilom odvezla u Kejp Mej u Nju Džersiju, gdje je otišla na plažu i automobilom uletjela u okean.

Vozilo je djelimično bilo u vodi, pa je Di Rienco-Vajthed otišla do obližnjeg grada Vajldvud Kresta, gdje ju je policajac primjetio kako hoda u „pohabanoj pidžami, raščupana i zbunjena“.

Tada je vlastima rekla da je sina ubila jer je bio uznemiren zbog finansijskih problema porodice.

„Di Rienco-Vajthed je objasnila da nije željela da Metju odraste sa tim poteškoćama, pa ga je zato zadavila“, navedeno je u izvještaju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()