Detalji krvavog pira u Njemačkoj: Vojnik ubio bivšu djevojku, njeno dijete, njenog partnera i njegovu majku

Policija je u njegovom automobilu pronašla i Molotovljev koktel, kao i oružje i municiju.

01.03.2024. 11:27
  • Podijeli:
njemacka_policija - reuters 1-63904bb807b8c.webp Foto: Reuters

Nakon što je policija uhvatila osumnjičenog za masakr u porodičnoj kući u Šesenu, blizu Rotenburga, objavljeno je ko su žrtve stradale u napadu.

Prema policijskim izvještajima, u napadu je poginula bivša djevojka osumnjičenog, njeno dijete, partner djevojke i njegova majka.

Policija je u njegovom automobilu pronašla i Molotovljev koktel, kao i oružje i municiju.

Situacija na licu mjesta bila je napeta, veliki broj patrolnih automobila i broj službenika ogradio je dvorište, nakon čega su specijalci sa šlemovima i automatskim puškama upali u kuću.

Zločin je počinio vojnik Bundesvara rano jutros oko 3:30 časova koji se kasnije sam predao, prenosi Blic.

Portparol policije Hajner van der Verp rekao je da je incident nastao usljed nekih “porodičnih razmirica”.

Pored ostalog, na železničkoj stanici u Rotenburgu, u Njemačkoj, bile su raspoređene specijalne snage sa automatima.

Policijska operacija je još u toku u kasarni “Fon Diring”, gdje je stacioniran pešadijski bataljon. Policija takođe pretresa vozilo počinioca, da bi provjerila da li je tu sklonjeno oružje i municija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()