Bliski istok u plamenu, bezbjednosni pakao u Evropi: Hoće li se preliti i u BiH?

Prelijevanje krize i u BIH nije isključeno. Bezbjednost je podignuta na viši nivo. Potvrdio je to za UNU ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Nenad Nešić

19.10.2023. 21:47
  • Podijeli:

Bliski istok u plamenu. Pakao u Evropi. Bezbjednosni. Posljedice bi mogle biti razorne. U nagađanju da li je počeo rat svih ratova, posljedice se već vide. I to ne samo na dalekom Bliskom istoku, već i kod nas. U Evropi.

Pojačane su šengenske kontrole na granicama Njemačke, Austrije, Italije, Slovenije. Ograničava se sloboda kretanja. Razlog kontrola - opasnost od terorizma.

Prelijevanje krize i u BIH nije isključeno. Bezbjednost je podignuta na viši nivo. Potvrdio je to za UNU ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Nenad Nešić.

''Mi smo danas uputili bezbjednosnim Agencijama stav Ministarstva bezbjednosti da preduzmu mjere i aktivnosti, a sve u svijetlu događanja u svijetu i Evropi kako bi se obezbjedila bezbjednost svih građana i imovine unutar BiH. Očekujem i tražim od bezbjednosnih Agencija da me obavijeste kakve su mjere preduzeli'', kaže Nešić za UNA TV.

Kakve su mjere preduzeli, Nešić za UNU tvrdi da će biti poznato sutra u podne.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()