Snimak najvećeg mosta u BiH iz dosad neviđene perspektive: Impresivno!

Most Počitelj je visok više od 100 metara i dug skoro jedan kilometar što ga čini jednim od najviših u regionu

26.11.2023. 14:34
  • Podijeli:
screenshot-6562044988c24.webp Foto: Screenshot

Most Počitelj je visok više od 100 metara i dug skoro jedan kilometar što ga čini jednim od najviših u regionu i jednim od najkompleksnijih objekata u sklopu Koridora 5C.

On je već davno trebao biti završen. No, u avgustu je primjećena pukotina na ovoj grandioznoj građevini koja još uvijek nije sanirana, pa most nije završen niti otvoren.

Nermin Leto, koji prati izgradnju Koridora 5C, objavio je na svom Youtube kanalu novi snimak ovog mosta i to iz dosad neviđene perspektive.

On je iz zraka snimio ne samo most već i ceste koje se nadovezuju na njega a koje također izgledaju impresivno.

Snimak obuhvata i petlju na kojoj će se budući Jadransko-jonski autoput odvajati od Koridora 5C, a koja se nalazi u neposrednoj blizini mosta.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()