Uhapšen mladić: Nožem izbo oca i komšiju, a zatim povrijedio ženu

On se navodno ranije liječio na psihijatriji

20.10.2023. 07:56
  • Podijeli:
hrvatska policija profimedia-646f62402acee.webp Foto: Profimedia

Dvojica muškaraca i jedna žena ranjeni su u napadu koji se u četvrtak oko 20 sati dogodio u Imotskom.

Mladić se sumnjiči da je u kući i ispred nje nožem napao oca i komšiju i povrijedio jednu žensku osobu, nakon čega je pobjegao.

Odmah po dojavi policijski službenici su preduzeli mjere traganja i oko 21 sat pronašli su muškarca koji se dovodi u vezu s događajem i on je priveden.

Kako javljaju tamošnji mediji, mladić je izbo oca i komšiju. Navodno se ranije liječio na psihijatriji.

Dvojica povrijeđenih muškaraca su kolima hitne medicinske pomoći prevezena u KB Split, gdje im se pruža ljekarska pomoć. Navodno su u teškom stanju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()