Tuga u Makedoniji: Pronađeno tijelo djevojčice koja je nestala 27. novembra

U Velesu je pronađen i P.Ž (74), čiji je nestanak prijavljen 24. novembra 2023. godine

03.12.2023. 22:55
  • Podijeli:
skopje-sjeverna-makedonija-pixabay.jpg

Djevojčica Vanja Gorčevska (14) za kojom je tragao cio Balkan pronađena je mrtva danas, javljaju mediji iz Sjeverne Makedonije.

Utvrđeno je da je Vanja vozilom odvedena sa ulaza u stan, a iz datih podataka sa saslušanja je utvrđeno da je ubijena istog dana, odnosno 27. novembra oko 10 časova.

Nakon mjera i aktivnosti koje su preduzeli policijski službenici SVR Skoplje, danas je u okolini Skoplja pronađeno njeno beživotno tijelo.

U Velesu je pronađen i P.Ž (74), čiji je nestanak prijavljen 24. novembra 2023. godine.

U vezi sa dva slučaja osumnjičeno je pet osoba, od kojih je troje zadržano, jedno je van zemlje, a jedno lice trenutno se nalazi u policijskoj stanici, pišu makedonski mediji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()