Tinejdžer tukao maćehu na ljetovanju: Zbog nasilja u porodici mora platiti kaznu

"Osim kazne, sutkinja mu je izrekla i zaštitnu mjeru zabrane približavanja žrtvi nasilja na udaljenosti ne manjoj od 50 metara u trajanju od tri mjeseca"

11.08.2023. 11:10
  • Podijeli:
crna gora policija anadolija 1-643bd97961718.webp Foto: Anadolija

Državljanin Srbije B. A. (18) osuđen je sa 2.000 evra (oko 4.000 KM) nakon što je pretukao maćehu u smještaju gdje je boravio s njom i njenom djecom u Ulcinju.

Tinejdžer je kažnjen jedinstvenom novčanom kaznom zbog nasilja u porodici, a žrtvi ne smije da se približava na udaljenosti manjoj od 50 metara u trajanju od tri mjeseca, kazali su iz Suda za prekršaje u Budvi.

"Iz tog suda su rekli, da je sutkinja odjeljenja u Ulcinju Anka Kekić sankcionisala B. A. jer je u Meterizima u Ulcinju, u blizini objekta stanovanja, fizički napao svoju maćehu Lj. A. i potom joj uputio prijetnje, a sve u prisustvu njene maloljetne djece", pišu crnogorski mediji i dodaju:

"Osim kazne, sutkinja mu je izrekla i zaštitnu mjeru zabrane približavanja žrtvi nasilja na udaljenosti ne manjoj od 50 metara u trajanju od tri mjeseca".

Kako se dodaje, kazna mu je naplaćena odmah po izricanju, pišu Vijesti.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()