Samo u gradu na Moravi za Novu godinu i Deda Mraz dobija poklon

Dragan već godinama uveseljava najmlađe Čačane

14.01.2023. 13:10
  • Podijeli:
cacak-63c295fc8146b.webp Foto: Tanjug

Vjerovanje je ali i običaj da za Novu godinu Deda Mraz, djeci koja su bila dobra u prethodnoj godini, donosi poklone. 

Međutim, u gradu na Moravi, sinoć tokom dočeka pravoslavne, Srpske nove godine, upravo je Deda Mraz bio taj koji je dobio poklon.

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović, uručio je poklon Draganu Toliću, čovjeku koji je građanima ovog grada poznatiji kao Deda Mraz, Betmen ili Spajdermen na rikši.

Dragan već godinama uveseljava najmlađe Čačane vožnjom na svojoj rikši koju je sam napravio, a u zavisnosti od raspoloženja ili godišnjeg doba, njome upravlja u odgovarajućem kostimu.

Dragan je u novogodišnjoj večeri dobio električni bicikl, poklon koji će mu služiti u njegovoj misiji uveseljavanja, ne samo mališana u gradu na Moravi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()