Ranjen vođa "zemunskog klana"

Upucani Nemanja Bojović sin je Goran Bojovića – Amonijaka, koji je likvidiran 1992. godine

17.01.2023. 23:15
  • Podijeli:
policija-63c71de987cdc.webp Foto: Ilustracija

Nemanja Bojović (38) zvani Hemija, sin Gorana Bojovića - Amonijaka, kako saznaju beogradski mediji, večeras je u obračunu u Zemunu upucan u noge.

- Bojović je bio u u društvu drugara u Zemunu, a nepoznati i maskirani napadač je prišao i zapucao na njega, pišu Novosti.

Inače, Hemiju su bezbjednosne službe označile kao vođu podmlatka "zemunskog klana". Osuđen je na šest godina zatvora zbog trgovine drogom, pokušaja ubistava, reketiranja i razbojništava.

Po izlasku iz zatvora opet je uhapšen, kada su kod njega nađeni kokain i spid.

Njegov otac Goran Bojović Amonijak likvidiran je 1992. godine kao istaknuti član srpskog podzemlja.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()