Prikupljaju se dokazi: Nalaz obdukcije djevojčice Vanje još nije gotov

Za njenu otmicu i ubistvo se sumnjiči grupa koju predvodi Ljupčo Palevski Palčo, a vjeruje se i da je njen otac bio umiješan

10.12.2023. 17:53
  • Podijeli:
Vanja Gorčevska-656d803e4b033.webp Foto: FACEBOOK

Nalaz o obdukciji 14-godišnje Vanje Gorčevske još nije gotov i dostavljen tužilaštvu, potvrđeno je iz Tužilaštva.

Dodaju da postoji stalna komunikacija i razmjena podataka sa Zavodom za sudsku medicinu.

Detalji analiza i istraga koje se sprovode ne otkrivaju se u interesu istrage smrti Vanje Gorčevske, koja je u toku.

“Trenutno se istražuju radnje svih umješanih strana, pri čemu se svakodnevno prikupljaju i upoređuju verbalni i materijalni dokazi. Državno tužilaštvo apeluje na javnost da u toku istrage ne širi neprovjerene informacije, jer bi to moglo štetiti postupku i nepotrebno uznemiravati javnost”, saopšteno je iz Tužilaštva.

Podsjetimo, tijelo Vanje Gorčevske je nađeno prošle nedjelje nakon sedam dana potrage.

Za njenu otmicu i ubistvo se sumnjiči grupa koju predvodi Ljupčo Palevski Palčo, a vjeruje se i da je njen otac bio umiješan.

Prema riječima hrvatskih novinara, njen otac Aleksandar se raspitivao o kamerama prije nego što je oteta, piše Večer.mk.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()