Prase spremno za pečenje isplivalo iz Save

Očigledno je upala u vodu i završila na plaži Poloj kod Slavonskog Broda

06.10.2023. 20:19
  • Podijeli:
Pečeno prase_pečenje_Foto Pixabay-64c1679e63658.webp Foto: Pixabay

Na iznenađenje šetača u petak poslijepodne na plaži ŠRC Poloj uočeno je prase koju je Sava izbacila iz vode.

Pozvana je policija, a oni su pozvali ovlaštenu veterinarsku službu i Agroproteinku.

"Nakon pregleda mjesta gdje je svinja pronađena veterinarska služba je dezinfikovala cijeli prostor, radnici Agroproteinke su uklonili svinju, koja će biti podvrgnuta daljnjem pregledu kako bi se otklonila sumnja u aktuelnu afričku svinjsku kugu", rekla je Ivona Župan iz Državnog inspektorata Republike Hrvatske.

Portal 24 sata nezvanično saznaje da je svinja pripremljena za ražanj, navodno je uzvodno organizovano pečenje više njih.

Međutim, izgleda da je ova pečenica uspjela da “pobjegne” sa ražnja.

Očigledno je upala u vodu i završila na plaži Poloj kod Slavonskog Broda.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()