Porto Montenegro, blještavilo i luksuz

Hoteli, restorani, prodavnice, od Rolexa, preko Balenciaga, do Valentina...ništa za obične smrtnike

27.04.2023. 17:00
  • Podijeli:
porto_mntenergro_una 2-64498db191b95.webp Foto: Una

Blještavilo, luksuz, samo dvije riječi za grad u gradu na jugu komšijske države Crne Gore - Tivat i u njemu Porte Montenegro, sve ono što zamišljate kada mislite na luksuz. Hoteli, restorani, prodavnice, od Rolexa, preko Balenciaga, do Valentina...ništa za obične smrtnike. 

Ako želite da pojedete nešto, na obali ne računajte bez da za hamburger izdvojite 11 eura, a za piletinu 20 eura.

Za jedan sati u prodavnci, potrebno je da izdvojite, ni manje, ni više nego 53 hiljade eura, što je jedan lijep stančić u Sarajevu.

Mještani nam kažu da se Porte Montenegro brzo izgradio i da je jako popularan za strane turiste.

U ovom luksuznom gradiću veliki je broj luksuznih jahti na kojima se vijori veliki broj zastava, od Kanadske do Brazilske, ali i mnoge druge.

Kafu možete popiti za dva eura, a negdje i 1,5 eur, a ostala pića 6, 8 i 10 eura.

Turistička radnica Jelena za portal UNA kaže da, iako sezona još nije zvanično počela, kaže dasu kapaciteti već u dobroj mjeri popunjeni, 

"Spremamo se, ali već ima veliki broj turista, najviše iz Emirata, ali i iz Njemačke", kaže Jelena. 

"Ako pitate za komšije iz BiH i Srbije, oni više dolaze u Kotor i Budvu", priča Jelena.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()