Nogometaši osumnjičeni za brutalno ubistvo MMA borca u Srbiji: Jedan je rođen u Zagrebu

Dva dana nakon tragedije policija u Srbiji objavila je niz detalja

27.02.2024. 12:42
  • Podijeli:
ubice_MMA_Srbija_foto_MUP Srbije-65dddc3e7ccc6.webp Foto: MUP Srbije

Policija apeluje na građane ako imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, da jave Policijskoj upravi za grad Beograd.

Srbijanski MMA reprezentativac Stefan Stavić (23) tragično je preminuo u nedjelju 25. februara u jutarnjim satima. Mladi je sportaš izboden u stravičnom napadu.

Dva dana nakon tragedije policija u Srbiji objavila je niz detalja, a kako piše Nova.rs, postoje dvojica osumnjičenih za brutalan napad.

Vasilije Gačević i Marko Daničić (23) osumnjičeni za teško ubistvo, a riječ je o nogometašima.

Jedan od osumnjičenih igra za Crvenu zvezdu iz Malog Mokrog Luga, dok drugi nastupa za srbijanski nogometni klub iz Kanade.

Marko Daničić igra u klubu Serbian White Eagles iz Toronta u Kanadi, a zanimljivo, rođen je u Zagrebu. Nije poznato kako se našao u Beogradu.

Policija apeluje na građane ako imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, da jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()