Nebojša Krstić napustio studio Pinka i voditelju poručio da jede g**na

Sinoćnji treći po redu skup protiv nasilja okupio je više desetaka hiljada ljudi

20.05.2023. 10:47
  • Podijeli:
Nebojša Krstić_Pink_gostovanje_foto_TW-64687fcc96b6b.webp Foto: Twitter/@Stiplija

Nebojša Krstić, jedan od propagandista režima Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije, se tokom specijalne emisije na TV Pink o protestima iznervirao i napustio studio, te tom prilikom uputio prostački izraz.

"Dozvoli mi samo da kažem", rekao je Krstić dok je govorio Saša Milovanović, glavni i odgovorni urednik Srpskog telgrafa.

Na šta je Predrag Sarapa, TV voditelj, nastavio: "Evo saobraćaj se odvija neometano…", a kad je Krstić već napuštao studio, Sarapa mu je rekao: "Izvolite gospodine Krstiću".

Krstić: "Ma jedi g**na više".

Inače u tom trenutku je Pink prikazivao snimak ispred Skupštine Srbije, gdje je ostala manja grupa ljudi, dok su demonstranti već uveliko bili na auto-putu na Novom Beogradu i Gazeli.

Sinoćnji treći po redu skup protiv nasilja okupio je više desetaka hiljada ljudi.

Povod za proteste koji se održavaju u Beogradu, ali i u mnogim drugim gradovima Srbije, jesu dvije tragedije koje su nas zadesile prošle sedmice, kada je u stravičnim pucnjavama u OŠ "Vladislav Ribnikar" i u selima u okolini Smedereva i Mladenovca.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()