Manijak vreba u tržnom centru: Snima žene dok se presvlače

Uzbuna u Kragujevcu

27.06.2023. 07:13
  • Podijeli:
Telefon_poslovni čovek_biznismen_Foto Pixabay-63bc1effa391d.webp Foto: Pixabay

U Kragujevcu je više žena prijavilo uznemirujući događaj koji je zabilježen u jednom tržnom centru kad ih je nepoznati muškarac snimao telefonom dok su se presvlačile u kabinama.

Prema informacijama koje su stigle do redakcije portala Ucentar potresene sagovornice su opisale da se u ponedjeljak uveče, dok su se presvlačile, manijak prikrao u dio radnje gdje se nalaze kabine i mobilnim telefonom je snimao žene bez garderobe na sebi.

Ovo ponašanje lica, čiji identitet za sada nije poznat, izazvalo je veliko uznemirenje kod više osoba ženskog pola.

Ovaj događaj je kako navode sagovornice, alarmantan i one se nadaju brzoj reakciji nadležnih organa kako bi se otklonila dodatna opasnosti koju može da izazove ponašanje ovog i njemu sličnih osoba.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()