Kod Kragujevca autobus sleteo sa puta, 15 putnika na pregledima u UC

U Hitnoj pomoći kažu da su tri ekipe izašle na teren, kako bi zbrinule putnike

04.04.2023. 10:29
  • Podijeli:
snijeg put Bosanska Krupa 02 foto Anadolija-63cbe1cd2562f.webp Foto: Anadolija

Autobus prevoznika "Janjušević", koji je prevozio putnike na relaciji Kragujevac- Rača, sleteo je sa puta jutros oko 05:30 časova, na putu Cerovac-Rača, kod mjesta Sobovica, a 15 putnika javilo se na pregled u Klinički centar u Kragujevcu.

Svi su pregledani, nemaju težih povreda i za sada niko nije zadržan na bolničkom liječenju, rečeno je Tanjugu u toj medicinskoj ustanovi.

U Hitnoj pomoći kažu da su tri ekipe izašle na teren, kako bi zbrinule putnike. 

Prema riječima direktorke kragujevačke hitne pomoći, dr Gordane Đokić, šestoro putnika je odmah prevezeno u Ugrentni centar UKC Kragujevac na detaljnije preglede.

Ostali putnici pregledani su na licu mjesta i konstatovane su im lakše povrede.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()