Detalji ubistva u Nikšiću: Uhapšena dvojica osumnjičenih

Na ukazivanje pomoći dovezen je R.P. sa povredama zadobijenim od vatrenog oružja, bez znakova života.

02.09.2023. 11:01
  • Podijeli:
crna gora policija  anaodlija-63f09001e1177.webp Foto: Anadolija

U Nikšiću je rano jutros ubijen muškarac čiji su inicijali R.P /31/, a policija je u kratkom roku rasvijetlila taj slučaj i uhapsila dvojicu osumnjičenih, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Nikšićanin čiji su inicijali R.R. /23/ uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo, dok je V.R. /31/ iz Nikšića uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neprijavljivanje krivičnog djela i učinioca i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Nikšić je jutros u 3.40 časova obaviještena od lokalnog Medicinskog centra da je na ukazivanje pomoći dovezen R.P. sa povredama zadobijenim od vatrenog oružja, bez znakova života.

Sprovedenom kriminalističkom obradom pronađeno je mjesto izvršenja krivičnog djela, izvršen je uviđaj, te identifikovan izvršilac R.R, a pretragom terena pronađen je pištolj, za koji se sumnja da je njime ubistvo počinjeno, kao i čaura.

Osumnjičena lica su od ranije poznata policija - R.R. je registrovan kao počinilac djela iz oblasti zloupotrebe droge, dok je V.R. registrovan kao izvršilac djela iz oblasti nasilja.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()