Vukanović: Kolegijum obilježila svađa vladajuće koalicije

Lider pokreta Za pravdu i red tvrdi da "ne cjetaju ruže" unutar vladajućeg bloka

10.07.2023. 13:51
  • Podijeli:
nebojsa-vukanovic-dejan-rakita-pixsell.jpg

Sjednicu Kolegija Narodne skupštine RS obilježile su svađe poslanika vladajuće koalicije, tvrdi poslanik i lider pokreta Za pravdu i red Nebojša Vukanović.

"Ovaj Kolegijum je obilježila svađa unutar vladajuće koalicije i zbog tog razloga sastanak je trajao više od sat vremena. Svađa je bila na ivici incidenta", tvrdi Vukanović. 

"Ne cvjetaju ruže unutar vladajuće koalicije," dodao je on.

Podsjećamo, Kolegij NSRS zakazao je sjednicu parlamenta za sljedeći utorak, a tačka dnevnog reda o kriminalizaciji klevete će biti na odmah iza Aktuenog časa i poslaničkih pitanja, rekao je Nenad Stevandić, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske.

On je rekao da smatra da su prema prijedlogu zakona novčane kazne snižene u dovoljnoj mjeri da se može smatrati da kriminalizacija klevete praktično ne postoji, iako se ta odredba i dalje nalazi u tekstu.

Ističe da će pravni tim Ujedinjene Srpske analizirati tekst zakona i da će nakon toga donijeti stav o pomenutom zakonu.

Stevandić je rekao da su predstavnici PDP i Liste za pravdu i red glasale protiv da krominalizacija bude uvrštena na dnevni red, dok SDS nije prisustvovao sjednicama

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()