Tegeltija: Na poziv za kupovinu glavne kancelarije UIOBiH stigla jedna ponuda

Naglasio je da je indikativno da se svaki put pojavljuje problem kada objekat treba da se kupi u Banjaluci

18.01.2024. 17:09
  • Podijeli:
zoran_tegeltija_intervju_una2-64c770b774c01.webp Foto: Una

Direktor Uprave za indirektno oporezivanje, Zoran Tegeltija, prokomentarisao je danas činjenicu da je na javni poziv za kupovinu objekta za smještaj Glavne kancelarije Uprave za indirektno oporezivanje u Banjaluci, stigla jedna ponuda preduzeća Grand trade.

Naglasio je da je zaista indikativno da se svaki put pojavljuje problem kada objekat treba da se kupi u Banjaluci, ne samo kada je u pitanju UIO.

"Ja mislim političke raspave i političke borbe ne treba da se vode preko uposlenih u UIO. Odnosi lični između vlasnika pojedinih kompanija i bilo koga drugog nije regulisano zakonom o javnim nabavkama ali je jasno regulisano pod kojim uslovima te kompanije mogu konkurisati i da li ili ne ispunjavaju uslove i mi ćemo se toga dijela držati a ne pojedinačne odnose bilo kojeg pojedinca", zaključio je Tegeltija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()