Izglasan konsolidovani izvještaj o izvršenju budžeta Srpske

Izglasan je i izvještaj o radu MUP-a RS, kao i izvještaj o radu i finansijski izvještaj Komisije za koncesije za prošlu godinu

15.06.2023. 16:49
  • Podijeli:
Narodna skupština RS foto Dejan Rakita:PIXSELL-648b24c648524.webp Foto: Dejan Rakita/PIXSELL

Poslanici Narodne skupštine Republike Srpske usvojili su danas konsolidovani izvještaj o izvršenju budžeta Republike Srpske za prošlu godinu.

Izglasan je i izvještaj o radu Ministarstva unutrašnjih poslova za prošlu godinu, kao i izvještaj o radu i finansijski izvještaj Komisije za koncesije za prošlu godinu.

Poslanici su dali zeleno svjetlo i izvještaju za prošlu godinu o radu i izvršenju rebalansa finansijskog plana – budžeta Fonda solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu.

Podršku je dobio i izvještaj o radu Ombudsmana za djecu za 2022. godinu.

Poslanici su k znanju primili izvještaj o rezultatima aktivnosti Institucije ombudsmana za ljudska prava BiH za 2022, kao i informaciju o odlukama o pomilovanju u prošloj godini.

Izglasana je i odluka o prihvatanju zaduženja Republike Srpske kod Svjetske banke – Međunarodne banke za obnovu i razvoj za drugi Projekat podrške zapošljavanju, kao i odluka o kriterijumima za ocjenu stepena razvijenosti jedinica lokalne samouprave u Republici Srpskoj.

Predsjednik Narodne skupštine Srpske Nenad Stevandić zaključio je rad parlamenta za ovu sedmicu i nastavak treće redovne sjednice najavio za srijedu, 21. juna, kada će biti razmatrana tačka izbor i imenovanja.

On je naveo da će tada, po zavšetku treće redovne sjednice Narodne skupštine Srpske, biti održana i posebna.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()