Dodik: BiH je kavez u kojem smo još

Kritikovao je to što Centralna izborna komisija bira predsjednike biračkih izbora i daje im status gotovo državnih službenika

13.05.2024. 18:49
  • Podijeli:
milorad dodik u banjaluci, 9 dec 2023 - Foto Srna Borislav Zdrinja (2)-657468c161795.webp Foto: Srna/Borislav Zdrinja

Nakon sastanka sa lokalnim organizacijama, SNSD je saopštio da još nije odlučio kako će izaći na izbore.

“Da postoji mogućnost da se sačeka Izborni zakon RS ili ćemo vidjeti s kolicionim partnerima kako ćemo izaći na izbore. Ovo što čini CIK je izvan svih mogućnosti da bude podržano”, rekao je.

Kritikovao je to što Centralna izborna komisija bira predsjednike biračkih izbora i daje im status gotovo državnih službenika.

Danas se održava sastanak koalicionih partnera na nivou BiH, koji je bio dogovoren za 15 , pa prolongiran za 18 sati, u PSPD BiH.

“Ne znam šta je ideja. Razgovor može. Ali da stranci nameću i razbijaju naše dogovore ne”, naveo je Dodik.

Ponovio je svoje stavove o “lažnom Visokom predstavniku”, o Ustavnom sudu BiH.

“BiH je nama kavez u kojem nas drže, ali u tom kavezu još moramo da budemo”, zaključio je Dodik.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()