Borenović smatra da se pravi predstava: Vladujće stranke imaju sve moguće da mijenjaju zakone i odlažu izbore

Borenović je nakon današnje konferencije za novinare predstavnika vladajuće koalicije rekao da im opozicija neće biti alibi.

20.05.2024. 18:14
  • Podijeli:
Branislav Borenovic_UNA-648af28f42aa4.webp Foto: UNA

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je da vladajuće stranke imaju sve moguće većine da mijenjaju zakone, otkazuju i odlažu izbore.

Borenović je nakon današnje konferencije za novinare predstavnika vladajuće koalicije rekao da im opozicija neće biti alibi.

On smatra da su vladajuće stranke “prve donijele odluku da izađu na raspisane izbore”, ali da prave predstave za narod, saopšteno je iz PDP-a.

Predstavnici političkih partija sa sjedištem u Srpskoj, koje imaju poslanike u parlamentu i odbornike u skupštinama gradova, održali su danas sastanak i istakli da će vladajuća koalicija sutra donijeti odluku o lokalnim izborima, optuživši opoziciju, koja nije došla na sastanak, da ne želi dijalog, već da je lojalna Kristijanu Šmitu i BiH.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()