Ove godine čak pet sedmičnih letova između Sarajeva i Ciriha

Drastično povećanje

30.05.2024. 19:23
  • Podijeli:
Swiss International Air Lines-6658acf1a3cf1.webp Foto: Swiss International Air Lines

Swiss International povećat će frekvencije između Ciriha i Sarajeva ove nadolazeće zimske sezone, koja počinje 27. oktobra i traje do 29. marta 2025.

Švicarski prijevoznik održavat će pet letova sedmično između dva grada tokom većeg dijela zime.

Planirano je pet sedmičnih rotacija za sve mjesece osim januara kada će se izvoditi četiri puta sedmično (od 13. januara do 3. februara), što također predstavlja povećanje u odnosu na dvije sedmične rotacije u istom razdoblju u odnosu na prethodnu zimsku sezonu.

Sve letove trenutno planira obavljati Helvetic Airways u ime Swiss-a. Ukupno 56% usluga pružat će avion Embraer E190 E2 sa 110 sjedala, a preostalih 44% E195 E2 sa 134 sjedala. Promjene, posebno kod planirane opreme, ostaju moguće.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()