Jedni drugima poželjeli uspjeh: Cvijanovićeva i Dodik sa Erdoganom

Dodik se zahvalio na poziv za posjetu Turskoj

07.10.2023. 14:03
  • Podijeli:
DODIK ERDOAN ERDOGAN-65215036a46dc.webp Foto: SRNA

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik sastali su se sa turskim predsjednikom Redžepom Tajipom Erdoganom.

Cvijanovićeva i Dodik imali su i kratak sastanak sa bivšim potpredsjednikom, a sadašnjim poslanikom Fuatom Oktajiem.

Zvaničnici su poželjeli jedni drugima uspjeh na predstojećim lokalnim izborima, a Dodik se zahvalio na poziv za posjetu Turskoj.

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u Ankari prisustvuju i Četvrtom vanrednom Kongresu Stranke pravde i razvoja.

Prethodno su Cvijanovićevu i Dodika dočekali turski ministar spoljnih poslova Hakan Fidan, te savjetnik za Balkan Sabri Demir.

Dodik istakao odličnu saradnju Srpske i Turske

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je na sastanku u Ankari sa predsjednikom Redžepom Tajipom Erdoganom i srpskim članom Predsjedništva BiH Željkom Cvijanović potvrđena odlična privredna saradnja Srpske i Turske, kao i nastavak svih započetih projekata, a najavljeni su i novi.

"Erdogan je zahvalio za dolazak na Kongres AK partije, te je još jednom potvrdio dolazak u Banjaluku tokom prve naredne posjete BiH", napisao je Dodik na platformi "Iks".

Dodik je naveo da je sa Erdoganom razgovarano i o političkoj situaciji u BiH, te uticaju pojedinih zapadnih zemalja na odluke koje donose bošnjački političari.

Dodik i Cvijanovićeva borave u Ankari na poziv turskog predsjednika Redžepa Tajipa Erdogana.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()