Una TV ofanzivno započinje novu sezonu: Aleksandra Tolj Ružić, Boris Brezo i Milan Đurović jako pojačanje u timu Une

Od februara, još dva velika transfera upotpuniće kvalitetan program i voditeljsku ekipu

05.01.2024. 15:34
  • Podijeli:
thumbnail_UNA LOGO ZA PP-1667922069278.webp Foto: UNA

Jedna od najmlađih i najperspektivnijih TV stanica u regionu, kreće u novu sezonu ambicioznom produkcijskom, programskom i voditeljskom postavkom.

Dugogodišnji novinari i vrhunski profesionalci Aleksandra Tolj, Boris Brezo i Milan Đurović odlučili su da svoje povjerenje ukažu upravo Una televiziji, i tako se pridruže timu informativnog programa u Bosni i Hercegovni na čijem čelu se nalazi renomirana novinarka Dubravka Gajić.

„Dolazak iskusnih i vrsnih poznavalaca novinarstva znači i novu energiju u našem timu. Njihovo iskustvo je dragocjeno za dalje jačanje informativnog programa kao i našeg cilja da pravovremeno, brzo i objektivno informišemo javnost”, kaže direktorka informativnog programa Una TV u BiH Dubravka Gajić.

Brzo, prodorno i objektivno novinarstvo zaštitni je znak informativnog programa Una televizije. Novinarsko pojačanje je pokazatelj i visoke profesionalne etike koje se ova kuća pridržava kao i velikog povjerenja koje uživa među gledaocima.
Novinar Boris Brezo raduje se prelasku na Una televiziju i novom iskustvu:

„Volim izazove i novu energiju, i siguran sam da zajedno možemo mnogo – da stvaramo nešto drugačije, neočekivano i naravno najgledanije. Za mene su najvažnija mjerila uspjeha u ovom poslu sloboda i kreativnost stvaranja, i veliko mi je zadovoljstvo što sam upravo na Una televizija našao razumjevanje za moje principe.“ 

Ništa manje entuzijastična nije ni njegova koleginica Aleksandra Tolj Ružić:

„Radujem se zajedničkom rastu i pomjeranju granica. Volim okruženja koja odišu ambicijom, profesionalizmom i jasnim ciljevima za konstantan napredak, a takva je Una televizija i ljudi koji je čine. Vreme za nove izazove i nove priče!”

Vrhunskom timu medijskih profesionalaca priključiće se i novinar Milan Đurović:

„Zahvalan sam cjelokupnom timu Une koji su prepoznali moj potencijal i pozvali da se priključim već dobro uigranoj ekipi pravih profesionalaca svog zanata. Pozitivno okruženje ono je što me motiviše, a kredibilno novinarstvo koje je sinonim Une, dodatna je potvrda da sam na pravom mestu.” 

Una televizija za predstojeću proljećnu sezonu priprema potpuno nove formate - licencirane kao i domaće autorske emisije, ali i dva velika medijska transfera koja će biti pravo iznenađenje za publiku. 

Nema sumnje da će gledaoci u novoj programskoj šemi Una televizije uživati u jedinstvenoj zabavi, kredibilnom informativnom, edukativnom i dokumentarnom programu kreiranom po svačijem ukusu.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()