UIO prodaje 9 hiljada kroasana 7days

Za navedene kroasane nije propisana minimalna cijena, ali komisija može odbaciti sve ponude ako ih bude smatrala neprihvatljivim

30.09.2022. 08:18
  • Podijeli:
kroasan_ilustracija_foto_Pixabay-1664518727641.webp Foto: Pixabay

Uprava za indirektno oporezivanje BiH (UIO) u Regionalnom centru Sarajevo prodaje 9.000 Croissants cocoa&vanilla 7days.

Roba se prodaje u viđenom stanju, bez prava na naknadnu reklamaciju.

Za navedene kroasane nije propisana minimalna cijena, ali komisija može odbaciti sve ponude ako ih bude smatrala neprihvatljivim.

Pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica koja ispunjavaju uslove iz Odluke o prodaji carinske robe, odnosno, pravna i fizička lica koja obavljaju djelatnost registrovanu kod nadležnog organa uz predočavanje ovjerene dokumentacije za obavljanje poslovanja .

"Roba se prodaje po lotovima bez obaveze polaganja depozita. Ponude se dostavljaju prije početka prodaje i moraju sadržavati naziv robe (lot) I ponuđenu cijenu", navodi se u oglasu.

Direktna prodaja robe održat će se danas sa početkom u 11.00 sati, u prostorijama Regionalnog centra Sarajevo ul. Zmaja od Bosne 47b, Sarajevo.

Podsjetimo, UIO periodično prodaje zaplijenjenu robu tako su nedavno prodali preko 2.000 tegli "Nutelle" koje je kupio Rambo iz Visokog. Razlog za prodaju Nutelle bio je rok trajanja koji je isticao za kratak vremenski period.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()