Radnici za zaštićena područja Sarajevo spasili labuda kojeg je neko pogodio strelicom

Dok je jedan radnik držao labuda, drugi je izvukao plastičnu strelicu kojom je pogođen u predjelu glave

22.08.2023. 20:10
  • Podijeli:
labud_Sarajevo_spasavanje_foto_FB Cropped-64e4d17dbbd3d.webp Foto: Facebook

Taman kad pomislite da ne može gore, desi se nešto što vas u tome demantuje.

Naime, danas su radnici Kantonalne javne ustanove za zaštićena područja Sarajevo na Rimskom mostu, koji se nalazi u sklopu Spomenika prirode Vrelo Bosne na Ilidži kod Sarajeva, spasili povrijeđenog labuda kojeg je neko pogodio strelicom.

Dok je jedan radnik držao labuda, drugi je izvukao plastičnu strelicu kojom je pogođen u predjelu glave.

"Kakav čovjek moraš biti da strelicom gađaš labuda? Ponosan na svoju ekipu", napisao je uz video Admir Alihodžić na Facebooku.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()