Prosidba mladog para u Mostaru osvaja društvene mreže: U moru umjetnih zaruka...

Osim bh. građana, Stari most za prosidbu biraju i turisti iz cijeloga svijeta

22.01.2024. 22:17
  • Podijeli:
prosidba_mostra_foto_Instagram-65acf1781a14c.webp Foto: Instagram/mostar.forever

Mostar, odnosno Stari most, postaje sve popularnija lokacija koju mladi parovi zbog posebnog ambijenta biraju za zaruke ili fotografiranje vjenčanja.

Osim bh. građana, Stari most za prosidbu biraju i turisti iz cijeloga svijeta.

Na popularnoj Instagram stranici Mostar Forever objavljen je video zaruka mladog para iz Turske.

"U moru današnjih dosta umjetnih, glamuroznih i isceniranih zaruka, jedna jednostavna i iskrena od srca para iz Turske koji je posjetio Mostar. Zaista prava ljubav", stoji u opisu videa.

Brojni pratitelji uputili su čestitke mladom paru u komentarima.

"Čista i iskrena ljubav vidi se u pogledu ljudi. Nek im je sa srećom", "Samo ljubav", "Nek' im je sa srećom", komentari su ispod videa.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()