Njima posla ne fali: Banjalučki vatrogasci prošle godine spašavali skoro hiljadu puta

" Sami pozivi zavisi od situacije, ali i od vremenskih prilika i godišnjeg doba", kazao je Miroslav Malinić, komandir Vatrogasne brigade.

21.01.2024. 16:11
  • Podijeli:
požar_hotel_una 1-652425c4d1d15.webp Foto: Una

Banjalučki vatrogasci su prošle godini imali ukupno 996 intervencija.


"To je otprilike godišnji prosjek kao i prethodnih godina, s obzirom na to da svake godine broj intervencija iznosi oko hiljadu. Pripadnici Vatrogasno – spasilačke brigade svakodnevno zaprimaju različite pozive, te se zbog toga sa sigurnošću ne može reći iz kog razloga ljudi najčešće zovu. Sami pozivi zavisi od situacije, ali i od vremenskih prilika i godišnjeg doba", kazao je Miroslav Malinić, komandir Vatrogasne brigade.

Poručuje i da su u svakoj od intervencija njihovi pripadnici pristupili maksimalno profesionalno i odgovorno, te da su sve uspješno riješene.

Podsjećamo, nakon punih 20 godina, Vatrogasno-spasilačka brigada je dodatno osnažena mladim kadrovima, a sve sa ciljem da se poboljša starosna struktura, odnosno podmladi Vatrogasna brigada, pišu Nezavisne novine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()