Na sastanku odlučeno: U vodovodnu mrežu sarajevske opštine biće uloženo 4,7 miliona maraka

Načelnik je predložio Opštinskom vijeću da se KJKP “Vodovod i kanalizacija” oslobađa obaveze plaćanja naknade za prokopavanje saobraćajnica čiji je upravitelj opština Stari Grad

24.03.2024. 18:33
  • Podijeli:
sarajevo-foto-anadolija.jpg

Načelnik opštine Stari Grad Sarajevo Irfan Čengić je održao sastanak u KJKP “Vodovod i kanalizacija” Sarajevo sa direktorom Rusmirom Salićem i upravom ovog preduzeća.

Tema sastanka bila je ulaganje u vodovodnu mrežu na području opštine Stari Grad u iznosu od 4,7 miliona KM.

"Ragovarao sam sa rukovodstvom ViK-a o dinamici radova koji su planirani u 2024. godini. Zahvaljujući Vladi Kantona Sarajevo, ovo je jedno od većih ulaganja u vodovodnu mrežu u Starom Gradu posljednjih godina. Cilj nam je da smanjimo gubitke vode koja je za nas najvažniji resurs, te da građani imaju bolje vodosnadbjevanje", naglasio je načelnik Čengić.

Načelnik je predložio Opštinskom vijeću da se KJKP “Vodovod i kanalizacija” oslobađa obaveze plaćanja naknade za prokopavanje saobraćajnica čiji je upravitelj opština Stari Grad, s obzirom da se radi o projektu koji je od interesa za građane Starog Grada. Ukoliko Oštinsko vijeće podrži tu odluku, ovo preduzeće će biti oslobođeno preko 120.000 KM, što značajno ubrzava realizaciju projekta, prenose "Nezavisne".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()