Na posao u centar Banjaluke stigao traktorom

Zelena, ogromna poljoprivredna mašina uredno je parkirana u naselju Borik

05.07.2023. 11:17
  • Podijeli:
Banjaluka_traktor_foto_Srpskainfo-64a5322dbfbf0.webp Foto: Srpskainfo

Novo Grujić je vjerovatno jedini Banjalučanin koji je jutros na posao u centar grada došao traktorom.

Zelena, ogromna poljoprivredna mašina uredno je parkirana u naselju Borik, ispred preduzeća “Depot” čiji je Grujić nekada bio direktor, a gdje sada radi, piše Srpskainfo.

Traktor je ranije dobio kao podsticaj za razvoj poljoprivrede, od Vlade Republike Srpske i Centra za unapređenje sela, a njime se dovezao iz Piskavice gdje ima imanje.

Grujić za Srpskainfo kaže da je došao traktorom kako bi odvezao prikolicu koju je kupio u okviru programa pomoći mađarske Vlade poljoprivrednicima u Republici Srpskoj.

Zvanična ceremonija biće danas u 14 časova u Kampusu banjalučkog Univerziteta.

"To je uz popust od 70 odsto. Rekli su da dođem po prikolicu kako bih mogao da je odvezem na tehnički pregled i na registraciju", kaže Grujić.

Kako piše Capital, Grujić je poznat po svojim izjavama, ali i po performansima, posebnom onom iz 2010. godine kada je kao poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske došao obučen kao Karađorđe. Takođe, javnost ga pamti i po izjavi “Glavu dajem, a fotelju ne dam”, a koju je dao 2018. godine u momentima kada je najavljena njegova smjena sa mjesta direktora DEPOT-a.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()