Lijepe vijesti iz bh. porodilišta: U našoj zemlji rođeno 27 beba

U porodilištima u Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 16 beba

16.01.2023. 11:28
  • Podijeli:
bebe-pixabay.jpg

U Kantonalnoj bolnici "Dr. Safet Mujić" Mostar tokom protekla 24 sata rođena je jedna beba- dječak.

U Općoj bolnici "Prim. dr. Abdulah Nakaš" Sarajevo rođene tri bebe, dva dječaka i jedna djevojčica.

Kad je riječ o Zenici, u Kantonalnoj bolnici rođene su četiri bebe, tri dječaka i jedna djevojčica, a u bolnici "Dr. Irfan Ljubijankić" Bihać rođene su tri bebe, dvije djevojčice i jedan dječak.

U porodilištima u Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 16 beba, i to četiri djevojčice i 12 dječaka.

U porodilištu u Banjaluci rođeno je sedam beba, u Bijeljini tri, u Doboju dvije, te u Zvorniku, u Istočnom Sarajevu, Prijedoru i Nevesinju po jedna beba, rečeno je u ovim porodilištima.

U porodilištu u Banjaluci rođene su tri djevojčice i četiri dječaka, u Bijeljini tri dječaka, u Doboju dva dječaka, u Zvorniku, Istočnom Sarajevu i Nevesinju po jedan dječak, te u Prijedoru jedna djevojčica. U porodilištima u Gradišci, Foči i Trebinju u protekla 24 časa nije bilo porođaja.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()