Jeste li ikad vidjeli ovakvu najavu koncerta? Evo kako to radi jedan Banjalučanin

Naime, jutros u gradu odjekuju krajiški zvuci sa Ćanom “na čelu”, i to sa motora

26.12.2023. 18:47
  • Podijeli:
najava_koncert_BL_foto_X-658b0c45dffe8.webp Foto: X/@bl_portal

Navikli smo već da se sportski događaji i koncerti u Banjaluci najavljuju preko zvučnika i megafona iz vozila i manjih kamiona, ali su Banjalučani jutros svjedočili novom “tehničkom napretku”.

Naime, jutros u gradu odjekuju krajiški zvuci sa Ćanom “na čelu”, i to sa motora.

Tako Banjalučanin Drago Divljak, vozeći svog omanjeg dvotočkaša i s mikrofonom u ruci, najavljuje večerašnji humanitarni koncert posvećen pjevaču Jandrinog jata, Milivoju Perišiću.

Koncert počinje u 19 časova u Multimedijalnoj sali u krugu Čajaveca, a podršku Perišiću, osim Ćane, daće i Baja Mali Knindža, Goran Goci Ristić, Sinovi Manjače i još neki krajiški pjevači, prenosi BL Portal.

Na snimku se, osim najave koncerta, čuje i komentar jednog prolaznika, koji konstatuje: “Sad sam sve vidio u životu”.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()