Istekao rok za završetak radova na izgradnji mosta Počitelj

Nedavno je na mostu uočena pukotina čija je sanacija trebala početi ovih dana

30.08.2023. 08:20
  • Podijeli:
most pocitelj autoput screenshjoz-648728b766bda.webp Foto: Screenshot

Rok za završetak radova na izgradnji mosta Počitelj na koridoru Vc dva puta je prolongiran, a posljednji koji je bio postavljen istekao je danas.

Obale Neretve su spojene konstrukcijom mosta, koji je duži od kilometra i i visok više od 100 metara i predstavlja jedan od najkompleksnijih projekata kada je u pitanju koridor Vc.

Nedavno je na mostu uočena pukotina čija je sanacija trebala početi ovih dana, izvještava BHRT.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()