"Dva svijeta?": Video o vožnji kroz tunel Ivan postao viralan na TikToku

Jedna osoba je komentirala kako je tunel ono "i" između - Bosna "i" Hercegovina

28.12.2022. 11:08
  • Podijeli:
Tunel_Ivan_foto_TikTOk-63ac15131a558.webp Foto: TikTok

Ako ste se ponekad zapitali gdje je granica između Hercegovine i Bosne, najbolji odgovor, barem kako tvrde brojni korisnici društvenih mreža, ćete dobiti kada pogledate video koji je ovih dana postao "viralan".

Naime, na videu objavljenom u ponedjeljak, snimljen je trenutak prije ulaska u tunel Ivan gdje se jasno vidi vedro i sunčano vrijeme, te izlaz iz istog tunela gdje se vidi tmurno i maglovito vrijeme.

Neki državljani BiH s trenutnim prebivalištem u susjednoj Hrvatskoj su uz objavu videa napisali da je to "brzi čas geografije kako bi prijateljima iz Hrvatske objasnili koja je razlika između Hercegovine i Bosne".

Jedna osoba je komentirala kako je tunel ono "i" između - Bosna "i" Hercegovina.

Autor videa je napisao samo "dva svijeta", a mnogi su ga upozorili da je u videu pogrešno imenovao tunel kao 'Bradina', a riječ je o tunelu 'Ivan':

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()