Drina poplavila "Rajsku plažu"

Očekuje se pad i vodostaja Drine u narednim časovima

17.06.2023. 17:48
  • Podijeli:
poplave jagodina una (2)-64872ab2a2529.webp Foto: UNA

Na području Bratunca i srednjeg Podrinja u opadanju su vodostaji rječica i potoka, ali je u porastu vodostaj rijeke Drine, saopšteno je iz bratunačke Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinica.

Drina je poplavila Rajsku plažu, omiljeno izletište Bratunčana.

Za razliku od prethodnih godina, kada je sredinom juna plaža bila puna kupača i izletnika, ove godine je poplavljena i samo čamcima se može prići ljetnim baštama, roštiljnicama i mobilijarima na plaži.

Zbog toga sutra neće doći do najavljivanog sezonskog početka rada ugostiteljskih objekata na Rajskoj plaži i nije poznato kada će se za to stvoriti uslovi.

Prema saznanjima iz Hidrocentrale "Bajina Bašta", očekuje se pad i vodostaja Drine u narednim časovima.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()