Dom zdravlja Konjic u kolapsu: 90 zaposlenih od danas u otkaznom roku

Kada ovi ljekari odu iz zdravstvene ustanove građani Konjica ostaće bez zdravstvene zaštite

03.11.2023. 20:10
  • Podijeli:

Dom zdravlja Konjic u potpunom je kolapsu. 140 zaposlenih već četiri mjeseca nisu primili plate zbog čega je 90 zaposlenih od danas u otkaznom roku. Stanje je upozoravaju, neizdrživo, a problemi se i dalje samo gomilaju. Ljekari odlaze a Konjic i njegovi građani - čini se ostaju bez zdravstvene zaštite. 

"Otkazni rok bi trebao od danas da teče, više od 50 odsto ljekara je potpisalo otkaze I pretpostavljamo da će u ponedjeljak doći direktoru Doma zdravlja na ruke", kaže Džana Boloban, ljekar i predsjednica Sindikata Doma zdravlja Konjic. 

Kada ovi ljekari odu iz zdravstvene ustanove građani Konjica ostaće bez zdravstvene zaštite.

Više u prilogu!

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()