Denis Bećirović uputio čestitku povodom Božića

Neka Božić bude dodatni podsticaj da zajednički gradimo mir i budućnost za sve građane i narode u Bosni i Hercegovini

07.01.2024. 09:53
  • Podijeli:
Denis Bećirović foto Armin Durgut:PIXSELL -6443bc981d942.webp Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Član Predsjedništva BiH Denis Bećirović uputio je čestitku povodom hrišćanskog praznika Božića Njegovom Visokopreosveštenstvu gospodinu Hrizostomu, mitropolitu dabrobosanskom, kao i svim pravoslavnim vjernicima u Bosni i Hercegovini i inozemstvu

– Vaša Eminencijo, povodom hrišćanskog praznika Božića, Vama lično, sveštenstvu, kao i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti u Bosni i Hercegovini i inozemstvu upućujem najiskrenije čestitke. Moja iskrena želja je da praznik provedete u miru i radosti, sa svojim porodicama, prijateljima i komšijama, u duhu višestoljetne bosanskohercegovačke multikulturalne tradicije. Neka Božić bude dodatni podsticaj da zajednički gradimo mir i budućnost za sve građane i narode u Bosni i Hercegovini – naveo je Bećirović u čestitki.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()