Vozilo se samo pokrenulo i uletjelo u baštu kafića: Muškarac samo posmatrao

Srećom niko nije povrijeđen

22.10.2023. 22:45
  • Podijeli:
vozilo u bašti kafića-653589f13d92c.webp Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/CRNAHRONIKA

Neobična situacija dogodila se na benzinskoj pumpi u mjestu Skugrić kod Modriča, gdje su kamere zabilježile incident u kojem na sreću nije niko povrijeđen.

Vozilo „kedi“ prvo se samo pokrenulo i uletjelo u baštu ugostiteljskog objekta koji se nalazi u sklopu benzinske pumpe. Za stolom su sjedile tri osobe od kojih se muškarac u žutoj jakni nije ni pomjerio sa svog mjesta, kada je vozilo krenulo u njih.

 

Poslije toga je isti muškarac “ukrao” šou, pokušao vidjeti šta se dešava u motornom prostoru a onda ga je udarila hauba u glavu, prenosi Crna hronika.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()