Više policijskih službenika pod istragom zbog povezanosti sa višestrukim ubicom iz Gradačca

Istraga koja se trenutno provodi trebala bi otkriti i to ko je ubici iz Gradačca otkrio lokaciju na kojoj se nalazila njegova nevjenčana supruga

13.08.2023. 14:31
  • Podijeli:
gradačac_una 1-64d652e672ac7.webp Foto: Una

Više službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona nalazi se pod istragom zbog moguće povezanosti sa Nerminom Sulejmanovićem, višestrukim ubicom iz Gradačca, saznaje Klix.ba.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona u saradnji sa Kantonalnim tužilaštvom u Tuzli trenutno provodi istragu protiv više osoba koje se mogu dovesti u bilo kakvu vezu sa ubicom Nerminom Sulejmanovićem iz Gradačca.

Kako saznaje Klix.ba, zbog moguće povezanosti sa njime, pod istragom MUP-a TK se trenutno nalazi i određeni broj policijskih službenika. U pitanju je, kako nam otkriva naš izvor, više osoba.

"Istraga se provodi kako bi se utvrdilo da li postoji veza između njihovog ponašanja i djelovanja i svega onoga što se desilo u Gradačcu", kazao nam je naš izvor.

Istraga koja se trenutno provodi trebala bi otkriti i to ko je ubici iz Gradačca otkrio lokaciju na kojoj se nalazila njegova nevjenčana supruga.

Određene indicije postoje da je u pitanju osoba iz policije, međutim, sa sigurnošću se ne može tvrditi dok istraga ne bude završena.

Sulejmanović je nevjenčanu suprugu nakon pronalaska ubio na najsvirepiji način. Pored nje usmrtio je još dvije osobe, dok je tri ranio.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()