Vatrogasci već četiri sata gase požar u Bijeljini

Još nema informacija o šteti, a uviđaj će biti obavljen nakon što požar bude ugašen

09.04.2023. 10:52
  • Podijeli:
vatrogasci (2)-64327cb24045c.webp Foto: Pixabay

Svi bijeljinski vatrogasci čeć četiri sata gase veliki požar koji je izbio na halama preduzeća "Mega-drvo", a saobraćaj se sa magistralnog puta Bijeljina-Brčko preusmjerava kroz semberska sela, prije svega, LJeljenču, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Bijeljina.

Požar je buknuo jutros u 6.15 časova, a vatru gasi 30 vatrogasaca, odnosno kompletna ekipa Vatrogasne službe Bijeljina, a u pomoć su im pristigle i kolege iz Lopara.

Još nema informacija o šteti, a uviđaj će biti obavljen nakon što požar bude ugašen.

Iz policije su ranije Srni rekli da u požaru nema povrijeđenih.

Proizvodna hala preduzeća "Mega-drvo" nalazi se u indstrijskoj zoni LJeljenča. Djelatnost preduzeća je proizvodnja namještaja od drveta, a na sajtu navode da danas predstavljaju jednog od najvećih izvoznika iz Semberije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()